Toggle navigation
Skip to content
Home
Who we are
Where we are
Departments
Food and Health
Biochemistry and Molecular Biology of Plant Products
Food Biotechnology
Lipid Characterisation and Quality
Food Phytochemistry
Marta Herrera Jiménez
Departamento:
Fitoquímica de los Alimentos
Grupo:
Química y bioquímica de pigmentos
Extension: 431161
mherrera@ig.csic.es
Juan Garrido Fernández
Departamento:
Fitoquímica de los Alimentos
Grupo:
Química y bioquímica de pigmentos
Extension: 431178/431175 Lab.
jgarrido@ig.csic.es
María Gracia Roca López Cepero
Departamento:
Fitoquímica de los Alimentos
Grupo:
Química y bioquímica de pigmentos
Extension: 431177/431174 Lab.
mroca@ig.csic.es
Antonio Pérez Gálvez
Departamento:
Fitoquímica de los Alimentos
Grupo:
Química y bioquímica de pigmentos
Extension: 431170/431172 Lab.
aperez@ig.csic.es
Post navigation
DIRECTORIO
Todos
Alimentación y Salud
Bioquimica y Biologia Molecular de Productos Vegetales
Biotecnología de Alimentos
Caracterización y Calidad de Lípidos
Fitoquímica de los Alimentos
Servicios Generales
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue, we’ll assume that you are happy to receive all the cookies on the website.
I'm agree
Read more