Toggle navigation
Skip to content
Home
Who we are
Where we are
Departments
Food and Health
Biochemistry and Molecular Biology of Plant Products
Food Biotechnology
Lipid Characterisation and Quality
Food Phytochemistry
Bárbara María Rincón Llorente
Departamento:
Servicios Generales
Grupo:
Unidad de calidad
Extension: 223
brincon@ig.csic.es
Alberto Bolance Baena
Departamento:
Servicios Generales
Grupo:
Administracion
abolance@ig.csic.es
Carmen García Marquéz
Departamento:
Servicios Generales
Grupo:
Limpieza de material
Juan José Monis Vidarte
Departamento:
Servicios Generales
Grupo:
Servicio de Infraestructuras y Mantenimiento
jj.monis@ig.csic.es
José Antonio Muñoz Portero
Departamento:
Servicios Generales
Grupo:
Administracion
Despacho Administracion
Extension: 415
justificacionproyectos@ig.csic.es
Carmen Sahuquillo Martínez Salazar
Departamento:
Servicios Generales
Grupo:
Administracion
Despacho Administracion
Extension: 414
ig_ggastos@ig.csic.es
Manuel Romero Galán
Departamento:
Servicios Generales
Despacho Almazara
Extension: 419
mromero@ig.csic.es
María Rosario Sánchez Rodríguez
Departamento:
Servicios Generales
Grupo:
Unidad de Biología Molecular
Extension: 257
rsanchez@ig.csic.es
María Teresa Pérez Cabello
Departamento:
Servicios Generales
Grupo:
Gerencia
Extension: 407
may@ig.csic.es
Belén Caballero Guerrero
Departamento:
Servicios Generales
Grupo:
Biodiversidad microbiana asociada a las fermentaciones de productos vegetales
Unidad de Microbiología
Extension: 165
cabaguer@ig.csic.es
Post navigation
1
2
3
Next
DIRECTORIO
Todos
Alimentación y Salud
Bioquimica y Biologia Molecular de Productos Vegetales
Biotecnología de Alimentos
Caracterización y Calidad de Lípidos
Fitoquímica de los Alimentos
Servicios Generales
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue, we’ll assume that you are happy to receive all the cookies on the website.
I'm agree
Read more