Toggle navigation
Skip to content
Home
Who we are
Where we are
Departments
Food and Health
Biochemistry and Molecular Biology of Plant Products
Food Biotechnology
Lipid Characterisation and Quality
Food Phytochemistry
Noelia María Rodríguez Martín
Departamento:
Alimentacion y Salud
Grupo:
Proteinas vegetales
Extension: 431214
nmrodriguez@ig.csic.es
Elena Rubio López
Departamento:
Alimentacion y Salud
Extension: 431058
erubio@ig.csic.es
Sara Mª Jaramillo Carmona
Departamento:
Alimentacion y Salud
Grupo:
Nutrición celular y molecular
Extension: 431199/431193 Lab.
smjaramillo@ig.csic.es
José Carlos Márquez López
Departamento:
Alimentacion y Salud
Grupo:
Proteinas vegetales
Despacho 354
Extension: 431220
jcmarquez@ig.csic.es
Francisco Millán Rodríguez
Departamento:
Alimentacion y Salud
Grupo:
Proteinas vegetales
Extension: 431186/431189 Lab.
fmillanr@ig.csic.es
Francisco José García Muriana
Departamento:
Alimentacion y Salud
Grupo:
Nutrición celular y molecular
Extension: 431219/431221 Lab.
muriana@ig.csic.es
Justo Javier Pedroche Jiménez
Departamento:
Alimentacion y Salud
Grupo:
Proteinas vegetales
Extension: 431185/431190 Lab.
j.pedroche@csic.es
Alvaro Villanueva Lazo
Departamento:
Alimentacion y Salud
Plantas piloto
Grupo:
Proteinas vegetales
Extension: 431217
alvarovillanueva@ig.csic.es
Javier Sánchez Perona
Departamento:
Alimentacion y Salud
Grupo:
Compuestos bioactivos, nutrición y salud
Extension: 431216/431212 Lab.
perona@ig.csic.es
M. Rocío Abia González
Departamento:
Alimentacion y Salud
Grupo:
Nutrición celular y molecular
Extension: 431218/431213 Lab.
abia@ig.csic.es
Post navigation
1
2
Next
DIRECTORIO
Todos
Alimentación y Salud
Bioquimica y Biologia Molecular de Productos Vegetales
Biotecnología de Alimentos
Caracterización y Calidad de Lípidos
Fitoquímica de los Alimentos
Servicios Generales
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue, we’ll assume that you are happy to receive all the cookies on the website.
I'm agree
Read more