Toggle navigation
Skip to content
Home
Who we are
Where we are
Departments
Food and Health
Biochemistry and Molecular Biology of Plant Products
Food Biotechnology
Lipid Characterisation and Quality
Food Phytochemistry
Cristina Lavado Tena
Departamento:
Caracterizacion y Calidad de Lipidos
Grupo:
Reacciones amino-carbonilo producidas por lipidos
Extension: 113
cristina.lavado@csic.es
Francisco Javier Hidalgo García
Departamento:
Caracterizacion y Calidad de Lipidos
Grupo:
Reacciones amino-carbonilo producidas por lipidos
Extension: 118/114 Lab.
fhidalgo@ig.csic.es
M. Rosario Zamora Corchero
Departamento:
Caracterizacion y Calidad de Lipidos
Grupo:
Reacciones amino-carbonilo producidas por lipidos
Extension: 117/113 Lab.
rzamora@ig.csic.es
Post navigation
DIRECTORIO
Todos
Alimentación y Salud
Bioquimica y Biologia Molecular de Productos Vegetales
Biotecnología de Alimentos
Caracterización y Calidad de Lípidos
Fitoquímica de los Alimentos
Servicios Generales
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue, we’ll assume that you are happy to receive all the cookies on the website.
I'm agree
Read more