Toggle navigation
Skip to content
Home
Who we are
Where we are
Departments
Food and Health
Biochemistry and Molecular Biology of Plant Products
Food Biotechnology
Lipid Characterisation and Quality
Food Phytochemistry
Diana Milagros Gómez Castillo
Departamento:
Bioquimica y Biologia Molecular de Productos Vegetales
Grupo:
Genetica y bioquimica de lipidos de semillas
dgomez@ig.csic.es
María del Rocio Carrillo Galván
Departamento:
Bioquimica y Biologia Molecular de Productos Vegetales
Grupo:
Genetica y bioquimica de lipidos de semillas
mrcarrillo@ig.csic.es
Amparo Luque Sierra
Departamento:
Bioquimica y Biologia Molecular de Productos Vegetales
Grupo:
Genetica y bioquimica de lipidos de semillas
aluque@ig.csic.es
Mónica Villoslada Valbuena
Departamento:
Bioquimica y Biologia Molecular de Productos Vegetales
Grupo:
Genetica y bioquimica de lipidos de semillas
Despacho 260
mvilloslada@ig.csic.es
Enrique de Jesús Clavijo Bernal
Departamento:
Bioquimica y Biologia Molecular de Productos Vegetales
Grupo:
Genetica y bioquimica de lipidos de semillas
ejclavijo@ig.csic.es
José Antonio Aznar Moreno
Departamento:
Bioquimica y Biologia Molecular de Productos Vegetales
Grupo:
Genetica y bioquimica de lipidos de semillas
jaaznar@ig.csic.es
Cristina de Andrés Gil
Departamento:
Bioquimica y Biologia Molecular de Productos Vegetales
Grupo:
Genetica y bioquimica de lipidos de semillas
Extension: 431140
cdeandresgil@ig.csic.es
Mónica Venegas Calerón
Departamento:
Bioquimica y Biologia Molecular de Productos Vegetales
Grupo:
Genetica y bioquimica de lipidos de semillas
Despacho X
Extension: 431139/431110 Lab.
mvc@ig.csic.es
Rafael Garcés Mancheño
Departamento:
Bioquimica y Biologia Molecular de Productos Vegetales
Grupo:
Genetica y bioquimica de lipidos de semillas
Extension: 431135/431132 Lab.
r.garces@csic.es
Aranzazu María González Callejas
Departamento:
Bioquimica y Biologia Molecular de Productos Vegetales
Grupo:
Genetica y bioquimica de lipidos de semillas
Extension: 431140
arantxa@ig.csic.es
Post navigation
1
2
Next
DIRECTORIO
Todos
Alimentación y Salud
Bioquimica y Biologia Molecular de Productos Vegetales
Biotecnología de Alimentos
Caracterización y Calidad de Lípidos
Fitoquímica de los Alimentos
Servicios Generales
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue, we’ll assume that you are happy to receive all the cookies on the website.
I'm agree
Read more