https://www.ig.csic.es/
Skip to content
  • Home
  • Who we are
  • Where we are
  • Departments
    • Food and Health
    • Biochemistry and Molecular Biology of Plant Products
    • Food Biotechnology
    • Lipid Characterisation and Quality
    • Food Phytochemistry
  • Español

José María Castellano Orozco

Departamento: Alimentacion y Salud
Grupo: Compuestos bioactivos, nutrición y salud
Extension: 208/204 Lab.
jmcas@ig.csic.es
Departamento: Alimentacion y Salud
Grupo: Compuestos bioactivos, nutrición y salud

DIRECTORIO

Todos
Alimentación y Salud
Bioquimica y Biologia Molecular de Productos Vegetales
Biotecnología de Alimentos
Caracterización y Calidad de Lípidos
Fitoquímica de los Alimentos
Servicios Generales
Campus de la Universidad Pablo de Olavide - Edificio 46 Ctra. de Utrera, km. 1 - 41013 - Sevilla

igrasa@ig.csic.es
(0034) 954611550

  • Facebook link
  • Twitter link

Instituto de la Grasa

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue, we’ll assume that you are happy to receive all the cookies on the website.I'm agreeRead more